Transformatie van een oud Chinees huis naar een moderne bibliotheek

Maandag 17 december 23.46 GMT


Transformatie van een oud Chinees huis naar een moderne bibliotheek


Een klein vissersdorpje genaamd Gaochun, in China, werd volledig gerenoveerd door de firma Mix-architects om aan de nieuwe behoeften van zijn inwoners te voldoen en een ruimte voor culturele ontwikkeling te creëren.


Er is geen wijziging aangebracht in het externe ontwerp van het huis om het culturele erfgoed en de regionale kenmerken te behouden. echter, je interieur is een reis naar de toekomst.

De ruimtelijke reconstructie van het gebouw laat toe om te genieten van goede ventilatie en natuurlijk licht. Met een eenvoudige en moderne esthetiek, Een bibliotheek en een theepaviljoen werden geïnstalleerd, omringd door grote ramen die uitkijken op de patio.