Μετασχηματισμός ενός παλιού κινεζικού σπιτιού σε μια σύγχρονη βιβλιοθήκη

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 23.46:XNUMX GMT


Μετασχηματισμός ενός παλιού κινεζικού σπιτιού σε μια σύγχρονη βιβλιοθήκη


Ένα μικρό ψαροχώρι που ονομάζεται Gaochun, στην Κίνα, ανακαινίστηκε πλήρως από την εταιρεία Mix-architects προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των κατοίκων της και να δημιουργήσει ένα χώρο για πολιτιστική ανάπτυξη.


Δεν έγινε καμία τροποποίηση στον εξωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και των περιφερειακών χαρακτηριστικών. Ωστόσο, το εσωτερικό σας είναι ένα ταξίδι στο μέλλον.

Η χωροταξική ανακατασκευή του κτιρίου επιτρέπει τον καλό εξαερισμό και το φυσικό φως. Με μια απλή και μοντέρνα αισθητική, Έχουν εγκατασταθεί μια βιβλιοθήκη και ένα περίπτερο τσαγιού, που περιβάλλεται από τεράστια παράθυρα που βλέπουν προς την αυλή.