White Cave, die mees minimalistiese galery in China

Vrydag 14 Januarie 08.53 GMT

 

Handtekening 123 Argitekte het White Cave, 'n kleinhandelruimte en galery, ontwerp Minimalisties op die eerste verdieping van 'n gebou omring deur wolkekrabbers in die middestad Beijing, Sjina.

Langs die glasfasade van die lokaal is ’n opvallende uitstalruimte geskep met die doel om verbygangers te lok.

La dakoppervlak lyk soos die golwe van die see, bestaan ​​uit hoog- en laagwater, wat die pype organies en gesofistikeerd versteek. 

Op hierdie plek is die beligting in die hoogste punte van die plafon geplaas en sodoende die illusie geskep dat natuurlike lig die moderne wit grot binnedring.

 

 

White Cave is geskep met die doel om 'n ruimte te ontwerp waar besoekers sonder enige probleem interaksie met mekaar kan hê en aangemoedig is om kreatief te wees.

Die ingang het 'n groot grotopening wat die oog na die agterkant van die winkel trek en 'n blik binne bied.

hierdie omhulsel, wat dien as 'n doek met mure wit en betonvloere, is uniek in sy soort aangesien dit jou uitnooi om te skep en te verbeel, wat wonderlik is in 'n stad wat altyd aan die beweeg is.