Cultura

STUDIO BLANK: A WRITER’S HOUSE

The design firm Blank Studio, with offices in Phoenix, has created a cottage for a writer. As part of the competition for Jan Michalski Foundation, Maison de l’écriture project, the firm has created an interesting concept that uses existing pillars of the residence and below the structure, hangs the writer’s cottage. Metal colores, the space has small windows that illuminate the interior. The bottom of the house has opaque panels with small hollow shapes illuminated by the interior light. Inside, the site features a minimalist style in gray, white and black. The walls and floor are made from black wood. The ground floor has a small hall, a library and a kitchenette. The design focuses on the stairs leading up to a loft where the desktop is located.

Source and images: Black Studio via designboom

Últimas noticias